Tiskovna konferenca ob izidu Ekrana

IMG00202-20090630-1123

 

V torek, 30. junija, ob 11.00, je bila v preddverju Slovenske kinoteke novinarska konferenca ob predstavitvi prenovljene revije Ekran. Revijo so predstavili Gorazd Trušnovec, novi glavni in odgovorni urednik, Staš Ravter, direktor Slovenske kinoteke ter Zdenko Vrdlovec, filmski kritik in dolgoletni urednik revije Ekran.

 

Prva, dvojna številka revije Ekran (julij/avgust 2009), je od danes na razpolago pri blagajnah Kinodvora in kinoteke, v knjigarnah Konzorcij, Vale-Novak (Wolfova in BTC), Slovenska Matica, Azil, v celjski Antiki in mariborski Kibli ter kioskih in centrih Mercator, Interspar in E.Leclerc po Sloveniji. Posamezna revija stane 3.5 EUR, septembrska številka pa bo v prodaji od 27. avgusta 2009.

 

Na Ekran se lahko naročite tako, da izpolnite naročilnico v reviji ali nam pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . S tem boste revijo redno in pravočasno dobivali v svoj nabiralnik. Letna naročnina za 10 številk Ekrana (od tega dve dvojni) je 30 EUR + 7 EUR poštnine za Slovenijo.

 

Na fotografiji je del ekipe prenovljenega Ekrana, slikan neposredno po tiskovni konferenci.

 

rsz_img_9299

(c) Bojan Krajnc

 

 

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell