Ekranova naročniška akcija 2015

rsz nasl-zbir-m2

Vas ožemajo neznosni davki? Stiskanjem in rezom ni videti konca? Vse to nam je znano: kljub temu, da so nam proračun v petih letih prepolovili, Ekran vztraja naprej - smo edina resna filmska revija v regiji z redno periodiko izhajanja! Še več, proti trendom klestenja in sekanja se borimo tako, da bomo v letu 2015 znižali ceno posameznega izvoda, če pa se boste na revijo Ekran naročili, boste v letu dni eno dvojno številko prejeli zastonj!

 

Da, pravilno ste prebrali: od šestih načrtovanih dvojnih številk Ekrana v letu 2015 bodo prejeli vsi naročniki na dom eno brezplačno! Po izvrstni zadnji številki v letu 2014 je tako že tik pred zaključkom redakcije številka januar-februar 2015, ki bo kot običajno do vrha napolnjena z vrhunskim cinefilskim branjem.

 

Ste še vedno brez ideje za novoletno darilo? Vabimo vas, da podarite ljubitelju filma med vašimi bližnjimi letno naročnino na revijo Ekran. Pišite nam na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. s podatki o prejemniku revije in plačniku in z veseljem bomo za vas uredili vse formalnosti.

 

Ekran bo tako redno do konca leta 2015 (in po želji naprej) prihajal v nabiralnik vašega obdarovanca. Pa to še ni vse!

 

rsz p1190441b

 

Vi ali vaš obdarovanec boste prejeli tudi POSEBNO ŠTEVILKO EKRANA oziroma veliki jubilejni zbornik ob 50. letnici izhajanja, ki so ga vsi Ekranovi naročniki že prejeli brezplačno - vi ga boste pa takisto, če se boste na revijo naročili. Kljub častitljivi tradiciji pa namerava naša osrednja revija za film in televizijo tudi v prihodnje ostati enako atraktivna, aktualna in angažirana kot doslej!


 

"To, da je revija Ekran pred dvema letoma dobila novo vsebino in podobo, je ena boljših stvari, ki so se v teh dveh desetletjih primerile domači filmski kulturi." - Peter Kolšek, Delo 16. 7. 2011, Razburljivo obdobje slovenskega filma

 

 

rsz professor zupan1-web

Professor Zupan weiß, was man zu lesen hat.

 

 

Poleg zadovoljstva, da vas bo revija, zvrhano polna odličnega cinefilskega branja, vsaka dva meseca čakala v nabiralniku, ponujamo novim naročnikom še lep dodatek domači filmski knjižnici: lahko si izberete še eno od spodnjih treh knjig, ki vam jo bomo poslali že takoj ob naročilu! (Ponudba velja do porabe zalog.)

 

 

rsz pogled s strani-ziz       rsz filmska komedija2      rsz melodrama-str

 

 

 "Vprašajmo se: je revija dovolj aktualna, dovolj v toku časa? Ekran pod urednikovanjem Gorazda Trušnovca nedvomno je. Tu dobiš vse tisto, kar moraš tisti trenutek vedeti o filmu, televiziji, vizualni kulturi. Ekran je povsod. Vidi vse, kar je treba videti. In to vidi toliko kritiških, teoretskih, analitskih, zgodovinarskih oči, da drugam praktično ni treba." - Marcel Štefančič, jr., december 2014.

 

 

E20naslovnic-2

 

 

Podprite nas v odporu proti sovražnim tendencam z naročilom na revijo Ekran! To lahko storite preprosto z obrazcem na naši spletni strani ali pa nam pišete na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in bomo hitro uredili vse potrebno.

 

 

Voščite srečno novo leto 2015 z Ekranom!

 

 

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell