Vabilo – selitev knjižnice AGRFT

rsz agrft-logo 1

Po 60 letih prizadevanj za rešitev prostorske problematike se AGRFT UL septembra 2014 seli v nove prostore na Trubarjevo 3 v Ljubljani. V nedeljo, 7. septembra 2014, bodo tako od 17.30 do 19.30 z živo verigo preseljevali knjižnico AGRFT in za ta podvig organizatorji dogodka potrebujejo udeležbo okrog 350 ljudi ...

 

 

Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite. S tem boste podprli prizadevanja za rešitev prostorskih težav akademije, hkrati pa boste zelo olajšali selitev knjig.

 

Na dogodek, ki smo ga poimenovali Na papirnatih avionih, lahko povabite svojce, prijatelje ipd., prosijo pa, da potrditev udeležbe in število udeležencev sporočite najpozneje do 3. septembra na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Ker je uspešna realizacija tega dogodka v veliki meri odvisna od zadostnega števila sodelujočih, vas prijazno vabim, da se vabilu odzovete in da udeležbo potrdite pravočasno.

Lepo vas pozdravljam,
red. prof. Miran Zupanič, dekan AGRFT

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell