Filofest je podaljšal rok za prijave

rsz ffest2014-1

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani bo med 24. in 27. novembrom 2014 gostila peti Mednarodni festival študentske filmske in video produkcije Filofest. Festivalski program bo obsegal projekcije izdelkov študentov filmskih šol in akademij ter neodvisnih študentskih filmov, poleg tega pa tudi delavnice in predavanja.

 

Mednarodni festival študentske filmske in video produkcije Filofest vabi študente k sodelovanju - študente, ki se udejstvujejo v filmski in video produkciji, vabijo, da prijavijo svoje izdelke na festival.

 

Rok za prijavo je podaljšan do 8. avgusta 2014, prijavnica s pravili festivala pa je objavljena na spletni strani www.filofest.com. K sodelovanju na festivalu vabijo tudi študente, ki bi se želeli udeležiti predavanj in delavnic ali si ogledati projekcije filmov.

 

FFest2014-1

 

 

Vir in povezava:

http://www.filofest.com

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell