1. Festival Svobodne Video Produkcije

16381 big foto

Svobodni filmarji na kup! Festival Svobodne Video Produkcije poziva k sodelovanju. Namen festivala je dati priložnost neodvisnim produkcijskim skupinam in posameznikom, da pokažejo svoja dela in izmenjajo izkušnje s področja video produkcije. Festival ni žanrsko opredeljen, zanimajo pa nas, poleg vsebine, predvsem presežki v uporabi produkcijskih tehnik in načinov izdelave del, razvoj video produkcije in deljenje izkušenj.

 

Propozicije

 

Sodelujejo lahko vsi filmi, ki so nastali v Sloveniji, ne glede na način produkcije. Enakopravno sodelujejo vsi filmi, ne glede na format v katerem so posneti ali producirani.

Vsako delo mora biti opremljeno z naslovom in imeni ustvarjalcev.
 

Vsakemu filmu mora biti priložena izpolnjena prijavnica! (več o tem na prijavnici)
 

Video dela je treba poslati najkasneje do 20. januarja 2014 na naslov:
Zavod MC Kotlovnica, za FSVP 2014 Fužine 10, 1241 Kamnik, ali preko spleta http://www.kotlovnica.si/
 

Prispele filme si bo ogledal in za predvajanje izbralo vodstvo festivala.
 

Organizator bo video dela, ki bodo prikazani na festivalu hranil. Uporaba teh kopij bo v skladu z zakonom o avtorskih pravicah in zakonom o arhivskem gradivu.

 

Dodatne informacije lahko zainteresirani dobijo na telefonskih številkah 041 360 399 ali na internetni strani: www.kotlovnica.si
 

Organizator festivala je Zavod MC Kotlovnica, festival podpira JSKD OI Kamnik.

 

Vir in povezava:

http://kotlovnica.si

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell