Meksikajnarji 4 v Buchu

zoran smiljanic bk

Zgodaj jeseni je tednik Mladina zaključil z objavljanjem četrtega dela stripa/grafičnega romana Meksikajnarji avtorjev Zorana Smiljanića in Marijana Pušavca. Avtorjema za ta podvig (četrti del načrtovane pentalogije ima naslov Meksikajnarji 4 - Sierra Madre), ki že velja za enega najobsežnejših in najpomembnejših v zgodovini slovenskega stripa, iskreno čestitamo! Četrti del lahko v obliki albuma dobite na premierni predstavitvi v STRIP.ART.NICI Buch v Murglah v četrtek, 24. oktobra 2013 ob 19h.

 

Po uvodnem pogovoru z avtorjema Zoranom Smiljanićem in Marijanom Pušavcem bo sledilo podpisovanje stripov, organizatorji pa obljubljajo, da vam bo Zoran v knjižno izdajo tudi kaj narisal.

 

rsz zsmiljanic-buch7

 

 

Grafičnega romana Meksikajnarji 4 - Sierra Madre v knjižni izdaji se veselimo tudi zato, ker bo imel naš dragi sodelavec Zoran Smiljanić spet več časa za Ekran ... Njegov prispevek lahko tako pričakujete že v prvi naslednji številki, november/december 2013.

 

 

rsz meksikajnarji 4 plakat 70x100

 

 

Vir in povezava:

http://www.stripi.si/

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell