Motovunski festival vabi prostovoljce

Motovun2013-sml

Motovunski filmski festival bo tudi letos gostil večje število prostovoljcev, ki prihajajo z vseh koncev sveta, vsak s svojo filmsko zgodbo, toda z isto željo - sodelovati pri organizaciji festivala. Festival ponuja prostovoljcem bivanje, hrano in kritje manjših izdatkov, ki omogočajo lažje in srečnejše življenje v Motovunu, od prostovoljcev pa se pričakuje izvajanje določenih nalog. Pri organizaciji sodeluje skupno stopetdeset ljudi, od katerih je približno polovica prostovoljcev. Njihove naloge so različne, od nadziranja festivalskih kinodvoran, preko prodaje in kontrole vstopnic do dežurstva v festivalskem kampu.

 

Vse prostovoljce čaka veliko dela, dobra zabava in najpomembnejše od vsega, edinstvena življenjska priložnost spoznati festival "od znotraj". Pri izbiri letošnjih prostovoljcev bodo imeli manjšo prednost tako kot v preteklih letih tisti, ki so pri festivalu že sodelovali. Kanditati/kandidatke morajo biti polnoletni, Motovunski filmski festival pa si pridržuje pravico do avtonomije pri izbiri.

 

Rok za prijavo je od 1. do 20. junija, rezultati pa bodo objavljeni 3. julija 2013.

 

Prijavnice se nahaja tukaj:

http://admin.motovunfilmfestival.com/

 

mff-83bf2b5b s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vir in povezava:

http://www.motovunfilmfestival.com/

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell