Izteka se rok za prijavo filmov na Grossmannov festival '13

rsz grossmann-sml-2013

V petek, 7. 6. 2013 se bo iztekel rok za prijavo filmov na 9. Grossmannov festival fantastičnega filma in vina. Fantastični filmarji imate torej še nekaj dni časa, da pošljete vaše celovečerce, kratke filme in glasbene dokumentarce, ki se bodo lahko na festivalu potegovali za nagrade Hudi maček (najboljši celovečerni film), Slakov hudi maček(najboljši kratki film), Hrupni maček (najboljši glasbeni celovečerec) in Melies d'Argent, prestižno nagrado Evropske federacije festivalov fantastičnega filma.

 

Več informacij o pogojih in postopku prijave filmov:

http://www.grossmann.si/razpisi/

 

Letošnji, 9. Grossmannov festival fantastičnega filma in vina bo potekal med 15. in 20. julijem 2013 v prleški prestolnici Ljutomer.

 

Vir in povezava:

http://www.grossmann.si/

 

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell