Postani naročnik revije Ekran

Pri reviji Ekran se trudimo, da bralcem v vsaki številki postrežemo s čim bolj kvalitetnimi in raznolikimi filmskimi vsebinami.

Veseli smo vsakega naročnika na revijo, saj nam podpora zvestih bralcev v veliki meri zagotavlja nadaljnji obstoj in razvoj revije, ter s tem tudi domače filmske kritike.

Cena posamezne številke revije Ekran znaša 4,90 €. Letno izide 6 dvojnih številk.

Celoletna naročnina na revijo Ekran znaša 25 € + poštnina. Naročnina velja do pisnega preklica. Naročniki na revijo imajo tudi prost vstop na predstave in predavanja v okviru rubrike Kino Ekran, ki se odvijajo v dvorani Slovenske kinoteke.

Na revijo se lahko naročite s pomočjo spodnjega obrazca ali pa nam pišete na info@ekran.si. Lahko nas tudi pokličete na 01/43 42 510.

Naročnina se enkrat letno poravna preko plačilnega naloga (položnice).

Naročite lahko tudi posamezno številko revije. Cena posamezne številke znaša 4,90 € + poštnina. Plačilo po prevzemu. Pišite nam na info@ekran.si.

*****

S tem, ko nam zaupate vaš osebne podatke in e-mail naslov, nam dajete dovoljenje za pošiljanje Revije Ekran in Ekranovega e-obvestilnika.
Revija Ekran bo vaše osebne podatke in e-mail naslov, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, hranila v skladu s predpisi in uporabljala le za pošiljanje Revije Ekran, ter za obveščanje o delovanju in dogodkih revije Ekran.
Svojo odločitev glede naročnine na Ekran in glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja e-obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov press@kinoteka.si. Na ta naslov nam lahko kadarkoli sporočite tudi spremembe v zvezi z naročilom na Ekran.
S klikom na gumb pošlji dovoljujete reviji Ekran, da vaše osebne podatke hrani in obdeluje v skladu s predpisi.

Naročnina

12 + 14 =