Sumljivo poslovanje SFC

sfcenter-2

Pridružujemo se zahtevi po odgovoru na vprašanja bivšega v. d. direktorja SFC dr. Sama Ruglja, ki v reviji Pogledi že od 26. marca 2014 neuspešno poziva sedanjega direktorja SFC g. Jožka Rutarja, in ponovljenemu pozivu producenta Matjaža Žbontarja (revija Pogledi, 11. 6. 2014), ki takisto postavlja vprašanja v javnem interesu glede sumljivih poslovnih odločitev koruptivnega značaja.

 

Več o poslovnih in drugih navadah SFC si lahko preberte tudi v člankih Koga še zanima prihodnost filma pri nas? ter Zamujena priložnost?, ki ju je za revijo Ekran prispeval Igor Kadunc.

 

Preberite tudi: Čisti računi po filmarsko (Dnevnik, 16. 7. 2014)

 

Vir in povezava:

http://www.pogledi.si/

Domov
Novice
Kolumna
Iz tiskane izdaje
Video
O Ekranu
Naročilo revije
Prodajna mesta
Impresum
Kontakt
NASLOVNICA AKTUALNE ŠTEVILKE

2017_naslovnica_ekran_februar_marec2017

 
KOLUMNA

Življenje po koncu filma


Začetek filma in najavna špica predstavljata tisto tanko mejo med realnostjo (kinodvorane) in fikcijo (filma), konec filma in njegova odjavna špica pa prečkata isto mejo v nasprotni smeri. Če je naloga začetka filma, da »nas iz rutine vsakdana popelje v svet fikcije«, kakor je nekje pripomnila Jela Krečič, je naloga filmskega konca in odjavne špice, da nas pospremita iz fikcije in privedeta nazaj tja, kjer smo že ves čas bili, na sedež dvorane.


Preberi več...  
mens hairstyles Hotels And Travels home decorators collection big lots furniture interior decorating Home decorators bad credit loans electric cars
ZADNJI KOMENTARJI
IZ TISKANE IZDAJE
NAJBOLJ BRANO
EKIPA
PIŠITE NAM!

2009 © Ekran

r57c99 shell